|
POLÉVKY |
|
1. |
SILNÁ HOVĚZÍ POLÉVKA silný vývar z hovězích masitých žeber s nudlemi, játrovými knedlíčky a kořenovou zeleninou |
55 Kč |
2. |
VALAŠSKÁ KYSELICE tradiční sladko-kyselá polévka z uzeného kolínka s kysaným zelím |
68 Kč |
|
SALÁTY |
|
1. |
ROLKY Z MARINOVANÉHO LILKU v česnekovém oleji se sušenými tomaty, listovým salátem a trhanou mozzarellou |
149 Kč |
2. |
CAESAR SALÁT listy římského salátu s „Caesar“ dresinkem s ančovičkami, hoblinami parmazánu, bylinkovými krutony, kuřecím masem a křupavou slaninou |
195 Kč |
3. |
CAESAR SALÁT – VEGGIE listy římského salátu s „Caesar“ dresinkem, ančovičkami, Dijonskou hořčicí, limetou, s hoblinami parmazánu a krutony |
165 Kč |
|
JÍDLA K PIVU |
|
1. |
PRESOVANÝ VEPŘOVÝ BOK s okurkovým pickles, domácí majonézou a rozpečeným chlebem |
129 Kč |
2. |
VELKÝ KORNOUT HRANOLEK kornout belgických hranolek s tekutým čedarem |
125 Kč |
3. |
UTOPENEC náš utopenec, podávaný s chlebem |
89 Kč |
4. |
ZÁVITKY Z HOVĚZÍ SVÍČKOVÉ s čedarem, smažené v panco strouhance a salsou z pečených paprik |
149 Kč |
5. |
TVARGLOVÝ TATARÁK delikatesní pochoutka z pravých Olomouckých tvarůžků, s pivem, cibulí a pikantním kořením s křupavou topinkou |
149 Kč |
6. |
TORTILLA MEXICAN STYLE pšeničná tortilla plněná grilovaným kuřetem, rajčatovou salsou, čedarem, jalapenos a zakysanou smetanou |
169 Kč |
7. |
KUŘECÍ KŘÍDLA „BUFFALO WINGS“ ostrá kuřecí křidélka s čerstvou zeleninou (karotka, řapíkatý celer) a omáčkou z modrého sýra |
195 Kč |
8. |
OŠATKA KUŘECÍCH STRIPSŮ obalovaných v panko strouhance s tatarskou omáčkou a nakládanými okurkami |
195 Kč |
9. |
TATARÁK z hovězí svíčkové, podávaný s cibulí, česnekem, vybraným kořením a pečenými topinkami Namíchaný a ochucený |
229 Kč |
10. |
VEPŘOVÁ ŽEBÍRKA JACK DANIEL´S pečená vepřová žebírka v naší pikantní marinádě Jack Daniel´s s vejmrdou a rozpečeným chlebem |
298 Kč |
11. |
TŘI KORNOUTY PRO PARTIČKU belgické hranolky, kuřecí řízečky, cibulové kroužky v pivním těstíčku s triem omáček – hořčičná, tomatová salsa a tatarka |
339 Kč |
|
TRADIČNÍ RECEPTY |
|
1. |
POMALU PEČENÉ VEPŘOVÉ KOLENO podávané s křenem, hrubozrnnou a plnotučnou hořčicí, kyselou okurkou a domácím chlebem PŘÍPRAVA TRVÁ MINIMÁLNĚ 20 MINUT |
369 Kč |
2. |
HOVĚZÍ LÍČKA pomalu tažená na červeném víně s kořenovou zeleninou, s jemnou bramborovou kaší |
195 Kč |
3. |
POCTIVÁ DOMÁCÍ SVÍČKOVÁ naše „Husí“ receptura s karlovarským knedlíkem, zakysanou smetanou a brusinkam |
185 Kč |
4. |
DOMÁCÍ LOKŠE S TRHANOU VEPŘOVOU PLECÍ s česnekovým sádlem a karamelizovaným červeným zelím s jablky a skořicí |
185 Kč |
5. |
POTREFENÁ KACHNA do křupava pečené stehno, s žemlovým knedlíkem a voňavým červeným zelím s jablky |
289 Kč |
|
Z GRILU A PÁNVÍ |
|
1. |
VEPŘOVÁ PANENKA na hráškovém risottu s bazalkovým olejem |
219 Kč |
2. |
TAGLIATELLE s rukolovo – bazalkovým pestem, sušenými tomaty a parmazánem, plátky česneku a kaviárem z vinného octa |
179 Kč |
3. |
SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK se šalvějovým máslem a bramborovou kaší s parmazánem |
179 Kč |
4. |
HUSÍ DVOURUČÁK z hovězího krku s Blaťáckým zlatem, domácí slaninovou marmeládou, listem salátu, majonézou a belgickými hranolky |
249 Kč |
5. |
VEPŘOVÁ PANENKA dorůžova grilovaná, s restovanými bramborami na sádle se slaninou a nakládanou cibulkou |
229 Kč |
6. |
DOMÁCÍ RICOTTOVÉ NOKY s hříbky, omáčkou z parmazánu a drobenkou ze slaného karamelu |
179 Kč |
7. |
DOMÁCÍ BULKA S TRHANOU PLECÍ s naší nakládanou grilovanou cuketou, rajčatovým chilli džemem s balsamicem a belgickými hranolky |
199 Kč |
8. |
GRILOVANÉ KUŘECÍ PRSO s květákovým pyré a omáčkou z kandovaných citronů |
179 Kč |
9. |
PŮLLIBRÁK ZE SVÍČKOVÉ steak ze svíčkové s grilovanými bramborami, sezonní zeleninou a omáčkou ze zeleného pepře a koňaku |
399 Kč |
|
DEZERTY |
|
1. |
NUGÁTOVÉ KNEDLÍČKY obalené v perníku se zakysanou smetanou a karamelem |
105 Kč |
2. |
ZMRZLINOVÁ HROUDA vanilková zmrzlina s horkou čokoládou |
89 Kč |
3. |
CITRONOVÁ PANNACOTTA s vanilkovou zmrzlinou a čokoládovou hlínou |
119 Kč |